Corona virus

Det er vigtigt at vi passer på hinanden, så både du og jeg kan være trygge i forbindelse med din behandling i klinikken.

Aflys din aftale hvis du oplever symptomer på sygdom eller indenfor de seneste 14 dage har opholdt dig i et “orange område”.

Du er velkommen til at bringe dit eget tæppe såfremt du ønsker at ligge med (eget) tæppe på, da jeg ikke kan vaske uldtæpperne efter hver behandling og ved høje temperaturer.

Jeg vasker hænder før og efter din behandling og jeg bestræber mig på at holde en så høj hygiejne som muligt samt at arbejde med så god afstand som muligt uden at gå på kompromis med mine behandlingsteknikker.

Lagen og pudebetræk skiftes efter hver klient, overflader afsprittes og der luftes ud. Der er håndsprit tilgængeligt i klinikken. Allerede når du kommer ind ad hoveddøren og op ad trappen bedes du afspritte dine hænder.

Da det ikke er muligt at opretholde 1 meters afstand under hele behandlingen, er det vigtigt at du giver besked/melder afbud hvis du mærker eventuelle symptomer på covid-19, som ondt i halsen, hoste og nysen, feber, smagsforstyrrelser, sløjhed med smerter og ømhed i muskler, hovedpine uden anden årsag mm.

Som udgangspunkt anvender jeg ikke ansigtsmaske og visir, da forudsætningen for at vi mødes er at både du og jeg er covid-19 symptomfrie.

Hvis du foretrækker at du og/eller jeg bærer ansigtsmaske og/eller visir bedes du gøre opmærksom på det, da det også er en mulighed.