Corona virus

Det er vigtigt at vi passer på hinanden, så både du og jeg kan være trygge i forbindelse med din behandling i klinikken.

Aflys din aftale hvis du oplever symptomer på sygdom eller indenfor de seneste 14 dage har opholdt dig i et “orange område”.

I klinikken er det pr. 29.10.20 et krav at du bærer mundbind på fællesområder, dvs. så snart du kommer ind ad hoveddøren, på gangen, på toilettet og i receptionsområdet.

Du bedes afspritte dine hænder når du kommer ind ad hoveddøren og op ad trappen, hvor der er håndsprit tilgængeligt.

Der er fokus på høj hygiejne, brug af håndsprit, afspritning af overflader, udluftning og skift af lagen og pudebetræk mellem hver klient.

Du er velkommen til at medbringe dit eget tæppe såfremt du ønsker at ligge med (eget) tæppe på, da jeg ikke kan vaske uldtæpperne efter hver behandling og ved høje temperaturer.

Jeg vasker hænder før og efter din behandling og bestræber mig på at holde en så høj hygiejne som muligt samt at arbejde med så god afstand som muligt uden at gå på kompromis med mine behandlingsteknikker.

Da det ikke er muligt at opretholde 1 meters afstand under hele behandlingen, er det vigtigt at du giver besked/melder afbud hvis du mærker eventuelle symptomer på covid-19, som ondt i halsen, hoste og nysen, feber, smagsforstyrrelser, sløjhed med smerter og ømhed i muskler, hovedpine uden anden årsag mm.