Om Susan Lunddahl

Jeg er af den opfattelse at kroppen i mange tilfælde kan reparere sig selv,  både hvad angår fysiske skader,  stress og kroniske sygdomme. Det kræver at vi er i balance og vores energi strømmer frit. Kinesiologien kan få vores energi til at strømme frit og bringe os i balance ved at fjerne stress og blokeringer i kroppens energisystem. Dermed hjælpes kroppens egen healing på vej. Vi kan selv hjælpe til med sund kost, god søvn, bevægelse og positive tanker.

SusanLJeg er DK-Kinesiolog® RAB og uddannet som Professionel Praktiserende Kinesiolog®.

Jeg er instruktør i et antal kurser og jeg videreuddanner mig løbende indenfor kinesiologien samt relaterede områder.

Her kan du læse mere om min uddannelse.

Jeg er Registreret Alternativ Behandler (RAB) i foreningen  Danske Kinesiologer og arbejder i henhold til foreningens etiske regler.Logo-DK

Jeg har naturligvis tavshedspligt.

Logo-DKHar du lyst til at bestille tid eller høre mere, klik her.