Sygdomme og ubalancer

Mange traditionelle behandlinger tager udgangspunkt i symptomer og har fokus på at fjerne disse, uden at kigge på det hele menneske og uden at lede efter hvad årsagen til disse symptomer kan være.

Balancen mellem vores tanker, følelser og krop og vores almene sundhedstilstand hænger ofte sammen. Når vi betragter mennesket holistisk arbejder vi på at finde årsagen og løse problemet.

Når vi finder årsagen til vores problemer, ubalancer eller sygdomme, har vi mulighed for at arbejde med at mindske eller fjerne årsagen. På den måde arbejder vi hen mod at løse vores problemer og ikke blot undertrykke dem.

Det er desværre ikke alle sygdomme der kan helbredes. Når et menneske får konstateret sygdom kan der være meget stress forbundet med dette. Vi kan arbejde med at fjerne den stress det skaber i kroppen at have fået konstateret en sygdom og når stressen forsvinder, så frigives noget energi som istedet kan bruges til andet, herunder som selvhelbredende energi.

Nedenfor er listet de mest almindelige sygdomme, problemer og symptomer som mange af os døjer med og som vi kan påvirke positivt ved at få balance i vores energisystem.

Søvnproblemer
Fordøjelsesproblemer
Indlæringsproblemer
Ked af at gå i skole eller på arbejde
Manglende koncentration
Træthed
Manglende selvværd og tro på os selv
Angst
Eksamensangst
PTSD
Fobier
ADHD/ADD
Bliver ofte syg / dårligt immunforsvar
Depression
Hovedpine
Menstruationsproblemer
Gener i forbindelse med overgangsalder
Spiseforstyrrelser
Overfølsomhedsreaktioner
Smerter
Stoppet eller løbende næse
Hudlidelser
Migræne
Kolde hænder og fødder
Kramper
Gigt
Fantomsmerter
Andre smerter i muskler og led