Brug af hjemmesiden

Denne hjemmeside kræver ikke brug af cookies eller anden sporing

På velfungerende.dk bruger jeg cookies i det omfang det er nødvendig for at jeg kan se hvad der bliver brugt på hjemmesiden, hvilke søgeord og henvisninger der førte til besøg og lignende. Til det formål bruger jeg Google Analytics. Jeg gør det fordi det er vigtigt at vide hvilke dele af min hjemmeside der læses og hvad der måske skal forbedres.

Du kan bruge hjemmesiden uden cookies, for eksempel hvis du sætter browser til at browse i “privat tilstand”. Hvis det driller, så kontakt mig så jeg kan få eventuelle problemer på hjemmesiden rettet.

Du er meget velkommen til at henvise til hjemmesiden.

Hvis du synes om noget på den og vil bruge det i en anden sammenhæng end omtale af min klinik, ja så beder jeg om at du lige spørger først inden du gør det.